Diensten
Incidenteel advies

Als u een concrete vraag of casus heeft, kunt u op incidentele basis een beroep doen op de specialistische kennis van GR Personeelsmanagement. U legt uw vraag of casus telefonisch of per mail voor, waarna u binnen 48 uur een helder en deskundig advies krijgt, waarmee u weer verder kunt.

Een speciale vorm van advies is de rol van sparringpartner, waarbij ik voor u als klankbord fungeer. We nemen samen uw plannen door en u ontvangt daarover een eerlijk en onafhankelijk advies.

Partners

Watch-HRM

Door de collegiale samenwerking met WATCH-hrm, in de vorm van wederzijds advies en onderlinge vervanging, is de continuïteit voor u gegarandeerd. Ook zet ik WATCH-hrm in wanneer coaching onderdeel van de opdracht is. Bovendien kunt u dankzij de samenwerking met WATCH-hrm ook voor grotere en complexere opdrachten bij mij terecht. De samenwerking met WATCH-hrm betekent voor u een versterking en verbreding van mijn dienstverlening zonder extra kosten.

drs. Roger Naudin

Ik werk als het gaat om competentiemanagement, assessments en aanverwante tests, nauw samen met drs. Roger Naudin, psycholoog. In een nauwe samenwerking zijn wij in staat de eigenschappen van uw (toekomstige) medewerker(s) in kaart te brengen en u een beeld te geven van het ontwikkelingsniveau van de (toekomstige) medewerker(s) voor de betreffende functierelevante eigenschappen.

Uitzendbureaus

Bent u op zoek naar vast of tijdelijk personeel? Daarvoor werk ik zo nodig en als u dat wenst samen met verschillende lokale en regionale uitzendbureaus. Het uitzendbureau levert een aantal geschikte kandidaten, waarna ik de kandidaten nauwkeurig selecteer op basis van uw wensen en eisen. U bepaalt natuurlijk zelf of en welke kandidaat u wilt spreken en of u hem/haar uiteindelijk wenst in te zetten of niet.

Kennismaken

met GR Personeelsmanagement

Heeft u vragen over uw personeelsbeleid? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul het contactformulier in of maak telefonisch een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groet,
Ger Ruefli