Bel me terug

Dankzij de samenwerking met enkele partners kan GR Personeelsmanagement u op een breder vlak van dienst zijn.

Watch HRM

Door de samenwerking met WATCH-hrm kan GR Personeelsmanagement voor u ook grote en complexe opdrachten realiseren. Daarnaast werken wij collegiaal samen door wederzijds advies en onderlinge vervanging bij afwezigheid, waardoor de continuïteit voor u gegarandeerd is. Bij opdrachten waarin ook coaching is gewenst wordt WATCH-hrm ingezet. De samenwerking met WATCH-hrm betekent voor u een versterking van de dienstverlening zonder extra kosten.

     CeK.Benefits: Pensioen is niet moeilijk, maar wordt moeilijk gemaakt!

     Salarisdesk Nederland: Salarisadministratie efficiënter en goedkoper!

GR Personeelsmanagement is business partner van  Manployee, leverancier van HRM-software voor online assessments, prestatiemanagement en performance management . Met de HRM-software van Manployee kunnen wij samen met u uw competentiemanagement effectief borgen in de cloud.

UITZENDBUREAUS

Om u (snel) van goede, tijdelijke werknemers te kunnen voorzien wordt er samengewerkt met een aantal uitzendbureaus. Deze samenwerking is géén verplichting.
Het uitzendbureau draagt zorg voor de werving van geschikte kandidaten. GR Personeelsmanagement draagt zorg voor een nauwkeurige screening. U bepaalt uiteindelijk of u de kandidaat wilt inzetten.