Bel me terug

Als ondernemer heeft u te maken met een breed scala aan regels en wetten welke met enige regelmaat van de klok van overheidswege of door nieuwe cao-afspraken wijzigen. Het is een welhaast onmogelijke opgave om als ondernemer op de hoogte te blijven van al die ontwikkelingen. Bovendien neemt het veel (kostbare) tijd in beslag.

GR Personeelsmanagement heeft die kennis wel up-to-date en u kunt daar op de momenten dat u daar behoefte aan heeft gebruik van maken! Daartoe heeft u de keuze uit advies of ondersteuning.

Advies

U maakt uw vraag telefonisch of per mail kenbaar. U krijgt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 48 uur, een helder en deskundig advies waarmee u weer verder kunt.
Kortom: GR Personeelsmanagement adviseert en bezorgt u de nodige specialistische kennis.

Een speciale vorm van advies is de rol van sparringpartner/klankbord. Hierbij nemen we samen uw plannen door en GR Personeelsmanagement zal u een eerlijk en onafhankelijk advies geven.

Ondersteuning

GR Personeelsmanagement neemt (een deel van) uw taken op het gebied van personeelsmanagement van u over voor de duur die u noodzakelijk vindt. U hoeft zich over dit gedeelte van uw taken dan (tijdelijk) geen zorgen meer te maken en u kunt zich volledig richten op andere belangrijke taken.
Kortom: U bepaalt zelf hoeveel tijd u nog met personeelsmanagement bezig wilt zijn, het overige deel neemt GR Personeelsmanagement (tijdelijk) van u over.